UA-113716773-1
 
 

Reviews

Hey Carla,

Heerlijk(nou ja heerlijk, ten tijde van niet echt) dat jij gisteren ff mijn nek hebt losgemaakt.
Voelt weer als een verlichting!!!!     

Mijn dank is groot! 

Groetjes,
Jaqueline

________________________________________________________________

De stoelmassage van Carla is een verademing.

Door de massage 1x per week heb ik minder nek en rugklachten dan voorheen.

Na de massage zit ik meer ontspannen achter mijn bureau en kan ik mij veel beter concentreren.

Groetjes,

Maaike

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Laatst heb ik een blessure opgelopen aan mijn arm, ik heb toen mijn arm in een mitella gehad….. Dagen erna enorme spierpijn in mijn nek,schouders, rug. Ik heb destijds een wonderbaarlijke massage van 10 minuten gehad waardoor ik meteen veel minder last van mijn spieren had. Ik denk dat mensen die stress hebben dat het zalig is dat ze af en toe even een massage krijgen om zo bepaalde stress weg te nemen.

Gr Wim  

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mijn naam is Ria Douma en ik ben 51 jaar.

Ik ben al 11 jaar de trotse eigenares van mijn geweldige paard Danger van 12.
We hebben samen al heel  wat beleeft. In al die jaren ben ik "nog maar "3x van hem af gevallen doordat hij ergens van schrok.
Nu ben ik al heel wat keren van een paard  af gevallen en heb ik me gelukkig nooit bezeerd  maar de laatste jaren bekruipt me steeds vaker dat afschuwelijke gevoel van..als hij maar nergens van schrikt..als ik maar niet val en wel iets breek..

Dan kan ik weken helemaal niks. Misschien  heeft het met mijn leeftijd  te maken?
Ik ga steeds weer met goede moed naar stal, mezelf streng toespreken van stel je niet aan.Maar als er dan te veel bedrijvigheid  is of meer dan 2 ruiters in de bak breekt  het zweet me al uit.

Daar baal ik echt van en het maakt me verdrietig en kwaad op mezelf. Vroeger had ik dat nooit . Ik stapte op elk paard.En daar was Carla.

Haar paard staat op dezelfde  stal als die van mij. En Carla had natuurlijk al lang in de gaten wat er aan de hand  was.Ze bood me aan om bij me te blijven als ik ging rijden. Alleen dat al gaf me net dat zetje om toch te gaan rijden. Ze maakte me bewust van mijn ademhaling.

Ze liet me kleine voltes en achtjes rijden over balkjes en tussen pionnen door. Ik was zo druk bezig met het luisteren naar haar instructies dat ik geen tijd had om aan vallen te denken. ik voelde mezelf ontspannen en daardoor ook mijn paard ontspannen. Ik voelde me zekerder en begon er echt lol in te krijgen. 

Carla blijft heel rustig en als ik toch weer iets spanning  op bouwde, en mijn paard daar dus ook meteen weer op reageerde, reageerde Carla daar ook weer meteen op door te zeggen wat ik moest doen.Rustig ademhalen,goed in je zadel gaan zitten. Je paard stilzetten als hij iets doet wat jij niet wilt en pas weer laten lopen als jij dat wilt zodat je weer het gevoel hebt dat je de controle hebt over je paard. Tegen je paard praten om hem gerust  te stellen. Je paard belonen als hij iets goed doet.

ik weet het....je paard is een spiegel van jezelf. Hij voelt je haarfijn  aan.Carla is een persoon die mij kan helpen die spiegel helder te houden.

Als iemand dezelfde problemen  heeft  als mij raad ik zeker aan eens contact op te nemen met Carla.

 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info