UA-113716773-1
 
 


Stoelmassage (Shiatsu)

Een stoelmassage is een heerlijke, doelgerichte en zeer effectieve drukpunt massage. In korte tijd raakt u volledig ontspannen. De massage wordt uitgevoerd terwijl u op een speciaal daarvoor gemaakte stoel zit. U mag u kleding aanhouden.

Een stoelmassage is een drukpunt massage. De massage wordt door mij uitgevoerd door druk met handen, duimen en ellebogen. Ik masseer: hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen.

Een stoelmassage stimuleert de bloedsomloop en worden spierknopen opgeheven waardoor ook weer de afvoer van afvalstoffen worden gestimuleerd. Door na de massage veel water te drinken zal dit proces bespoedigen. U zult direct resultaat merken. Spanningen en stijfheid worden weggenomen. De geblokkeerde energie zal weer vrij kunnen stromen.

"Uw lichaam komt weer in balans"

Waar is stoelmassage goed voor:

Eigenlijk iedereen kan een stoelmassage ondergaan, maar speciaal voor mensen die veel achter een bureau werken, de hele dag achter een beeldscherm moeten werken.
Zeker ook voor sporters is de stoelmassage een enorme verwelkomen massage vanwege de positieve effecten.

Zo is er ook de stoelmassage voor kinderen. Ook bij kinderen wordt de stoelmassage over de kleding heen gegeven. Het zal hun concentratie verbeteren en ontspannen. Ook kinderen worden heden ten dage blootgesteld aan druk, veel beeldschermen en prikkels van buiten af.

 Stoelmassage (shiatsu) contra-indicaties:

Voordat u bij mij een stoelmassage ondergaat, doe ik altijd een korte intake. Ik doe dit om contra-indicaties uit te sluiten en natuurlijk om uw wensen en eventuele klachten te bespreken.

Dergelijk contra-indicaties voor een stoelmassage kunnen zijn:

 1. kneuzingen / ontstekingen
 2. hartkwalen
 3. infectieziekten, bijvoorbeeld griep / koorts
 4. ernstige rugpijn wat kan duiden op bijvoorbeeld een hernia
 5. geïnfecteerde of ontstoken huid
 6. kanker
 7. herstelperiode na een operatie
 8. medicijngebruik die de rijvaardigheid kunnen beïnvloeden
 9. zwangerschap of indien iemand zwanger probeert te worden
 10. trombose
 11. epilepsie

Raadpleeg altijd uw arts, voor de stoelmassage, mocht u twijfelen.

 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info