UA-113716773-1
 
 

Voorwaarden

Algemene voorwaarden van Posture Equestre

Bij deelname aan een training, workshop of ander evenement van Posture Equestre verklaart de deelnemer met onderstaande voorwaarden in te stemmen.
Ik ga er vanuit dat iedereen die deelneemt aan bovenstaande training, workshop of ander evenement van Posture Equestre, deze heeft gelezen en goedgekeurd. Heb je vragen, neem dan contact op.


• Gezondheid van het paard
Neem je zelf een paard mee voor een training, dan dient deze goed geënt / ontwormd te zijn. Ik neem aan dat je een gezond paard meeneemt en vrij is van besmettelijke ziektes. Is er wel iets gaande op jouw stal, neem dan eerst even contact op om te overleggen.

• Gezondheid van u zelf
Naar aanleiding van een intake / vragenformulier voor de trainingen e/o stoelmassage neem ik aan dat deze naar waarheid ingevuld zijn. Ik, Posture Equestre, ben niet aansprakelijk voor ongevallen die tijdens een personal training optreden. U dient zelf verzekerd te zijn tegen ongevallen.

 Veiligheid
Gedurende de training op het paard bij Posture Equestre dien je ten alle tijde te rijden met een veiligheidscap en geschikte kleding.


• Aansprakelijkheid
Deelname aan een training, workshop of ander evenement van Posture Equestre is geheel voor eigen risico. Ik, Posture Equestre, ben niet aansprakelijk voor diefstal, ongevallen of schade die optreden voor, na of tijdens de activiteiten. Ruiters, begeleiders en paarden dienen WA - verzekerd te zijn

 Reiskosten
Buiten een straal van 10 km van Vollenhoven worden reiskosten berekend, 0,29 cent per kilometer. De reiskosten worden per training verrekend. Voor de kilometer berekening wordt de routeplanner van routeplanner / routenet aangehouden. 


 Betaling
Bij contante betaling van lesgeld en eventuele reiskosten, dient er gepast aan het begin van de training te worden afgerekend. Voordat de trainingen beginnen wordt er een factuur via de email verstuurd. De pakketten e/o strippenkaarten worden ook aan het begin van de 1e training betaald.

• Annuleren
Bij afzeggen tussen 48 uur en 24 uur zijn er geen kosten verschuldigd bij een losse training e/o stoelmassage.
Bij annulering binnen 12 uur voor de afgesproken training e/o stoelmassage, wordt de losse training e/o stoelmassage volledig in rekening gebracht (ook wanneer er sprake is van overmacht). Bij ziekte van jezelf e/o paard op de afgesproken dag wordt er een nieuwe afspraak ingepland. Afzeggen kan via mail, what's app of telefoon.

 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info