UA-113716773-1
 
 

Ik ben Carla van Assenderp, 50 jaar, en getrouwd.

Na een aantal sessies fitheid, balans en kracht, op een voetbalveld te hebben gegeven, bij SCE Emmeloord, en samen ging werken met een fysiotherapeut, De Praktijk te Emmeloord, ben ik mij gaan verdiepen in Balans, Ontspanning en Evenwicht van de mens. Vandaar dat ik de afkorting B.O.E. gebruik.


Door een ongeluk met een men kar heb ik mijn voet verbrijzeld en heb ik een lange revalidatie gehad. Daardoor ben ik een hoop van mijzelf, Balans, Ontspanning en Evenwicht kwijt geraakt. Maar ook een stuk zelfvertrouwen. Zal ik weer kunnen paardrijden, vind ik het vertrouwen weer dat ik het kan, kan ik weer op goed niveau Perfect Pilates lessen gaan geven. 

Ik kan je vertellen, daar is een behoorlijke tijd overheen gegaan voordat ik het vertrouwen terug had gevonden om weer op een paard te stappen en lessen te kunnen gaan geven. Nu nog steeds blijf ik mezelf elke dag onder loep nemen.

Dit heeft mij gebracht waar ik nu sta. Het trainen en begeleiden van diegene die een betere houding willen krijgen, zowel op als naast het paard.

 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info